Nordlux Strap 16 - Hvid m/ sort rem
 • Nordlux Strap 16 - Hvid m/ sort rem
 • Nordlux Strap 16 - Hvid m/ brun rem
 • Nordlux Strap 16 - Hvid
 • Nordlux Strap 16 - Hvid m/ sort rem
 • Nordlux Strap 16 - Hvid m/ brun rem
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Strap 16 - Hvid - Nordlux

Nordlux - Ref.: 5701581364882
799 Kr
Vejl. pris: 999 Kr
Med Strap 16 i hvid får du en smuk og enkel lampe, der passer godt ind i det moderne hjem. Med kombinationen af metalskærmen og læderremmen har designerne skabt et unikt udtryk for Strap-serien. Nordlux Strap 16 er den mindste pendel i serien. Den er superflot som par over fx spisebordet. Det er også oplagt at bruge den ved lænestolen eller over kontorpladsen derhjemme.
Leveringstid: 1-2 hverdage

Designduoen Bjørn + Balle står bag designet af Strap-serien. Duoen har god føling med tidens trends og kombinerer traditionelle materialer med et moderne skandinavisk design. På kort tid er deres design blevet meget populære i danskernes hjem. Når du modtager Strap 16 i hvid, får du to læderstropper med (brun og sort), så du selv kan bestemme lampens endelige udtryk.

Er du faldet for Strap-seriens udtryk? Så bliver du glad for at høre, at vi på luxer.dk også forhandler Strap-seriens væglamper, gulvlamper og bordlamper. Strap 16 findes desuden i en sort model samt i en model med opalglasskærm.

Strap Pendel leveres uden lyskilde

Denne pendel fra Nordlux leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

Strap Pendel benytter 1 stk. GU10 spotpære på max 35w - og med en GU10 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din Strap Pendel, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din pendel skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Nordlux lampe skal kunne dæmpes.
På den måde kan din pendel opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Strap lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Strap Pendel via en almindelig tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:

MærkeNordlux
MaterialeMetal, Læder
FarveHvid
FatningGU10
Diameter16,5cm
Højde17cm
LyskildeMax 35W
DæmpbarAfhænger af lyskilde
LysdæmpereIkke inkluderet
Spænding230 VAC
Ledning3 meter hvid stofledning med baldakin
KapslingsgradIP20
KlasseKlasse 2 (Dobbelt isoleret)
Baldakin - Diameter11,4 cm

DatabladMonteringsvejledning

 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her