Nordlux Strap 15 - Sort m/ brun rem
Nordlux Strap 15 - Sort m/ brun rem
navigate_before
  • Nordlux Strap 15 - Sort m/ brun rem
  • Nordlux Strap 15 - Sort m/ sort rem
  • Nordlux Strap 15 - Sort
  • Nordlux Strap 15 - Sort m/ brun rem
  • Nordlux Strap 15 - Sort m/ sort rem
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Strap 15 - Sort

Ref.: 5701581364783
699 Kr
Vejl. pris: 799 Kr
Designduoen Bjørn + Balle fra Nordlux har med Strap 15 i sort skabt en lampe, der kombinerer det klassiske med det moderne. Væglampens kendetegn er den flotte læderrem, som også har lagt navn til lampen. Strap 15 er et godt valg til soveværelset, da lampen giver et rart lys og skærmen kan indstilles, som du ønsker det. Du kan dog uden at tøve også bruge lampen i hjemmets øvrige rum. Det diskrete og stilrene udtryk gør det let at indrette med Strap 15.
Leveringstid: 2-3 hverdage

Med Strap 15 i sort er Nordlux med til at hylde den nordiske stil, hvor det enkle design og naturlige materialer er i centrum. Som navnet afslører, er det naturligvis læderophænget, der er det gennemgående element i Strap-serien. Når du bestiller væglampen, medfølger to læderremme i farverne sort og brun. Så er det op til dig, hvordan lampens endelig udtryk skal være.

Hvis den skandinaviske designtradition tiltaler dig, skal du kaste et blik på hele Nordlux’ Strap-serie. Med Strap-serien har Nordlux’ designere skabt et flot og tidløst design, hvor det klassiske læderophæng går igen som den røde tråd. I serien finder du både væglamper, bordlamper, gulvlamper og pendler.