Nordlux Strap 15 - Opal/Hvid m/ sort rem
Nordlux Strap 15 - Opal/Hvid m/ sort rem
navigate_before
  • Nordlux Strap 15 - Opal/Hvid m/ sort rem
  • Nordlux Strap 15 - Opal/Hvid
  • Nordlux Strap 15 - Opal/Hvid m/ brun rem
  • Nordlux Strap 15 - Opal/Hvid m/ sort rem
navigate_next
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Strap 15 - Opal/Hvid

Ref.: 5701581397484
699 Kr
Vejl. pris: 799 Kr
Strap 15 i modellen opal/hvid skiller sig ud, fordi lampeskærmen er af glas. Lyset trænger igennem glasset og spreder sig smukt i rummet. Det flotte læderophæng tilfører lampens enkle udtryk et diskret tvist, som passer godt til den moderne nordiske stil. Med kombinationen af det fine glas og rå læder har Nordlux’ designere skabt en både tidløs og unik lampe. Med andre ord får du med væglampen Strap 15 i opal/hvid en lampe, der holder mange år frem, både hvad angår kvalitet og design.
Leveringstid: 2-3 hverdage

Når du vælger en lampe med glasskærm, får du et særligt udtryk i rummet. Glas udstråler på én gang skrøbelighed og styrke. Den veldesignede Strap 15 i opal/hvid er et flot eksempel på, hvordan glaslampetraditionen kan føres med ind i den moderne boligstil.

Når du modtager væglampen, får du to læderophæng med (sort og naturfarvet). Så kan du selv vælge lampens endelig udtryk. Du kan også få Strap 15 i tre andre modeller: hvid, sort og opal/sort. Lampeskærmen kan kippes og roteres, hvilket er praktisk ved brug.

Er du vild med Strap-seriens udtryk, så tag også et kig på seriens øvrige lamper: Strap gulvlamper, Strap bordlamper og Strap pendler.