Halo Design Rosette Mini Ø5 - Hvid
 • Halo Design Rosette Mini Ø5 - Hvid
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Rosette Mini Ø5 - Hvid - Halo Design

Halo Design - Ref.: 5705639714025
99 Kr
Denne enkle hvide miniroset fra Halo Design er meget anvendelig, når du ønsker et flot resultat, når du hænger din lampe op. En roset har samme funktion som en baldakin: Den skjuler det sted på loftet, hvor lampen er monteret. Du slipper således for ledningsrod i loftet. Med andre ord får du en praktisk og pæn løsning til dit hjem. Den hvide roset er diskret og tidløs, så den vil passe ind i alle rum, uanset hvilken stil du har.
Leveringstid: 1-3 hverdage

Den hvide roset fra Halo Design har en diameter på 5 centimeter og en højde på 2,5 centimeter. Det er altså en minimodel, som er meget diskret i rummet. Du kan også vælge minirosetten i en sort udgave.

Rosetten passer til alle ledninger i normal tykkelse. Er du i tvivl, om rosetten er den rette løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for vejledning. Rosetten har udgange på begge sider, hvilket er meget praktisk. Det betyder nemlig, at du kan trække strøm fra den ene side og ud i den anden og derfra videre over til den næste roset.

Specifikationer:

MærkeHalo Design
DesignerMichael Waltersdorff
MaterialeMetal
FarveHvid
Diameter5,2cm
Højde2,5 cm
 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her