Baroni Gulvlampe
 • Baroni Gulvlampe
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Baroni Gulvlampe - Opal - Halo Design

Halo Design - Ref.: 5703638107701
2.375 Kr
Baroni gulvlampen fra Halo Design er en smuk og klassisk lampe med et elegant udtryk, der passer til både moderne og klassiske hjem. Lampeskærmen er i flot designet opalglas, som giver et lækkert blødt lys med en god spredning i rummet. Der er lysdæmper på ledningen, så du kan justere lyset efter behov. Når du bestiller den smarte gulvlampe, kommer den med en to meter lang sort stofledning.
Leveringstid: 1-3 hverdage

Det er Halo Design, der står bag designet af den smarte gulvlampe Baroni. Halo Design leverer kvalitetssikre lamper til det moderne hjem. I deres udvikling af lamperne lægger de bl.a. vægt på, at designet skal holde mange år frem. I Baroni-serien finder du pendler i flere smarte størrelser. Det gør det ekstra nemt for dig at skabe et ensartet og matchende look i rummet. Se alle vores lamper i Baroni-serien længere nede på siden.

Baroni Gulvlampe leveres uden lyskilde

Denne gulvlampe fra Halo Design leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

Baroni Gulvlampe benytter 3 stk. G9 stiftpærer på max 28w - og med en G9 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din Baroni Gulvlampe, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din gulvlampe skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
På den måde kan din gulvlampe opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Baroni lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Baroni Gulvlampe via en almindelig tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:

MærkeHalo Design
MaterialeGlas, Metal
FarveOpal / Børstet stål
Fatning3 x G9
Diameter46 cm
Højde130 cm
LyskildeMax 28W
DæmpbarJa
LysdæmpereIndbygget i lampen
Spænding230 VAC
Ledning2 meter stofledning, sort
 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her