• Fri fragt ved køb over 799 DKK
 • Gratis retur v/byt
 • 50 dages retur
 •  
 • phone+45 32 12 88 66
 • E-mærketVi er E-mærket
 • Trustpilot:
Halo Design Århus Væglampe Ø18 - Hvid
  • Halo Design Århus Væglampe Ø18 - Hvid

  Århus Væglampe Ø18 - Hvid - Halo Design

  Den hvide Århus væglampe er en skøn lampe i nordisk design med et både moderne og klassisk udseende. Lampen giver et godt og behageligt lys og egner sig fremragende som både sengelampe og som hyggebelysning i stuen. Den lækre træcylinder i toppen giver lampen sit eget særegne look, som vi hos Luxer slet ikke kan stå for.
  1.499 Kr
  Halo Design
  Leveringstid: 1-3 hverdage
  Gratis fragtDette produkt har gratis fragt
  4,7 på Trustpilot
  50 dages retur
  Vi er E-mærket
  Gratis retur ved ombytning
  Produktbeskrivelse:
  Den hvide Århus væglampe er en skøn lampe i nordisk design med et både moderne og klassisk udseende. Lampen giver et godt og behageligt lys og egner sig fremragende som både sengelampe og som hyggebelysning i stuen. Den lækre træcylinder i toppen giver lampen sit eget særegne look, som vi hos Luxer slet ikke kan stå for.

  Hvid Århus væglampe

  Århus væglampen fås udover den hvide der er vist her, også i farverne sort og grå. Alle med den lækre detalje i form af træcylinderen i toppen der giver lampen sit særlige og stilfulde design. Træcylinderen er dog ikke blot en æstetisk detalje, men udgør også en justeringsmulighed for at dreje skærmen.

  Århus - en væglampe i dansk design

  Det er danske Halo Design der står bag de lækre Århus væglamper. Michael Waltersdorff har sammen med Emanuele Patton ladet sig inspirere af smilets by Århus og skabt en hvid lampe med et flot og enkelt look med en lækker detalje i form af en træcylinder der giver lampeserien sit unikke udseende. Serien består - udover væglamper - også af pendler, gulvlamper og bordlamper.

  Århus Væglampe leveres uden lyskilde

  Denne væglampe fra Halo Design leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

  Århus Væglampe benytter 1 stk. G9 stiftpære på max 28w - og med en G9 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

  Når du skal vælge pære til din Århus Væglampe, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din væglampe skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
  På den måde kan din væglampe opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Århus lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

  Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Århus Væglampe via en almindelig tænd/sluk kontakt.

  Specifikationer:
  MærkeHalo Design
  DesignerEmanuele Patton & Michael Waltersdorff
  MaterialeMetal, Træ
  FarveHvid
  FatningG9
  Diameter18 cm
  Højde14 cm
  PæreMedfølger ikke
  LyskildeMax 28W
  Ledning150 cm hvid stofledning
  EnergiklasseA++ -C
  KapslingsgradIP20
  AfbryderAfbryder på kabel
  EAN nummer5705639737987
  Lev. nr.737987
  DankortVisaMobilePayMastercardBankoverførselFaktura
  • local_shippingFri fragt

   På alle køb over 799 Kr

  • Vi er E-mærketE-mærket

   Din garanti som kunde

  • lockSikker betaling

   Al data krypteres

  • starsTrustpilot score: 4,7

   Se anmeldelser her