Halo Design 1123 Væglampe - Antik Messing
 • Halo Design 1123 Væglampe - Antik Messing
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

1123 Væglampe - Antik Messing - Halo Design

Halo Design - Ref.: 5705639738519
995 Kr
Væglampen fra lampeserien 1123 af Halo Design har et industrielt udtryk, der passer godt til tidens strømninger indenfor belysning. Materialerne er holdbare og slidstærke, så du er sikret en flot og funktionel lampe mange år frem. Ønsker du en lampe i samme design, men hvor det industrielle udtryk er tonet lidt ned til fordel for et mere neutralt udtryk, så kan du vælge farven gun black i stedet for denne model i antik messing.
Leveringstid: 1-2 hverdage

Med denne stilsikre væglampe, der trækker tråde til det industrielle udtryk, får du en flot løsning til dit hjem, hvor du mangler lys. Samtidig får du også en lyskilde, der sikrer dig et behageligt lys uden at blænde. Lampeskærmens hvidlakerede inderside sikrer en større spredning af lyset, og du betjener nemt lampen med sluk/tænd-knappen på stativet.

1123 Væglampe leveres uden lyskilde

Denne væglampe fra Halo Design leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

1123 Væglampe benytter 1 stk. G9 stiftpære på max 28w - og med en G9 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din 1123 Væglampe, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din væglampe skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
På den måde kan din væglampe opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din 1123 lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din 1123 Væglampe via en almindelig tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:

MærkeHalo Design
DesignerMichael Waltersdorff
MaterialeMetal, Glas
FarveAntik messing
FatningG9
Diameter18 cm
Højde20 cm
PæreMedfølger ikke
LyskildeMax 28W
Ledning180 cm blød tekstilledning
EnergiklasseA++ -E
KapslingsgradIP20
 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her