Halo Design 1123

Den unikke lampeserie 1123 er et minde om Halo Designs første år. Da virksomheden blev skabt tilbage i 1995, havde Halo Design adresse i København K. Lamperne har fået 1123 navnet efter postnummeret og er dermed en hyldest til begyndelsen på hele virksomheden:

1123 serien er bygget på Michael Waltersdorffs første ideer til hvordan en flerlags skygge kunne skabes og de moderne retrolamper er da også baseret på de originale tegninger fra dengang.

Serien består af hhv. en bordlampe , en væglampe, en gulvlampe med to hoveder samt to pendellamper med en diameter på hhv 18cm og 40cm.
Alle lamperne kommer i hhv Gun black og Antik messing.
Både den sorte - gun black - og den mere traditionelle messing farve giver lamperne et moderne og rent look der emmer af stil og klasse.

Se hele 1123 lampeserien fra Halo Design herunder.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

starstarstarstarstar
Hold nu op et hurtigt firma. Bestilte en fjerlampe en dag og næste dag kunne den hentes i pakkeshoppen. Det er godt nok det hurtigste jeg har prøvet. God stil og fed lampe.
vibeke knudsen
9. Maj 2020
starstarstarstarstar
Luxer har rigtig god smag med lamper i høj kvalitet og flot design. Har købt flere lamper her allerede, og får altid topklasse service.
Lars Nikolajsen
19. Oktober 2020
starstarstarstarstar
Fin vejledning, hurtig levering. :-)
Torben Sørensen
5. November 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot