• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Halo Design 1123

Den unikke lampeserie 1123 er et minde om Halo Designs første år. Da virksomheden blev skabt tilbage i 1995, havde Halo Design adresse i København K. Lamperne har fået 1123 navnet efter postnummeret og er dermed en hyldest til begyndelsen på hele virksomheden:

1123 serien er bygget på Michael Waltersdorffs første ideer til hvordan en flerlags skygge kunne skabes og de moderne retrolamper er da også baseret på de originale tegninger fra dengang.

Serien består af hhv. en bordlampe , en væglampe, en gulvlampe med to hoveder samt to pendellamper med en diameter på hhv 18cm og 40cm.
Alle lamperne kommer i hhv Gun black og Antik messing.
Både den sorte - gun black - og den mere traditionelle messing farve giver lamperne et moderne og rent look der emmer af stil og klasse.

Se hele 1123 lampeserien fra Halo Design herunder.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Desværre var Coronaen på spil da jeg bestilte min lampe Så den var i restordre,men jeg blev orienteret hele vejen ,til den var i mål, og jeg har kun godt at sige om Luxer. Bravo !
Søs Nowak
24. November 2021
Hold nu op et hurtigt firma. Bestilte en fjerlampe en dag og næste dag kunne den hentes i pakkeshoppen. Det er godt nok det hurtigste jeg har prøvet. God stil og fed lampe.
vibeke knudsen
9. Maj 2020
Sikke en god service.
Når jeg skal handle et nyt sted online, ringer jeg altid til deres service telefon for at høre om det er et nummer hvor man kan komme i kontakt med nogen. I det her tilfældet, prøvede jeg en lørdag aften og til min overraskelse blev det svaret, jeg havde forventet en telefonsvarer :-)

Jeg bestilte 3 lamper lørdag aften og kunne hente den tirsdag.
Nemt hurtigt og super fine lamper :-)
Stine Amann Fredberg
29. April 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot