• Fri fragt ved køb over 799 DKK
  • Gratis retur v/byt
  • 50 dages retur
  •  
  • phone+45 32 12 88 66
  • E-mærketVi er E-mærket
  • Trustpilot:

Julebelysning

”Nu tændes tusind julelys”. Sådan synger vi i en klassisk julesalme. Og julen er i den grad lysenes tid. For der er intet smukkere end at tænde lys i mørket. Det har mennesker gjort siden tidernes morgen, og mon ikke det er noget, vi vil forsætte med langt ud i fremtiden? Dog er der forskel på de lys, vi tændte i gamle dage, og de muligheder for belysning vi har i dag. Ligesom med alt andet har også lysindustrien udviklet sig og er fulgt med tiden. Det betyder, at vi på www.luxer.dk kan tilbyde et flot udvalg af lyskilder, der egner sig særlig godt til den skønne juletid.

Med det danske klima kan vi desværre ikke regne med, at vi altid har stjernernes lys til at lede os på vej. Ofte gemmer den smukke stjernehimmel sig bag et tæppe af mørke skyer. Men så er det heldigt, at du kan lave din egen lille stjernehimmel ved din bolig. Se for eksempel vores smukke lysnet XXX. Vi har også andre fine lyskæder til dig, der ønsker at byde jule- og nytårsgæsterne velkommen med flot udendørs belysning.

Det behøver ikke give en ubehagelig elregning at fejre julen med festligt lys både ude og inde. Når du vælger LED-lyskilder, er energiforbruget markant mindre end ved traditionelle lyskilder så som glødepærer. Det betyder med andre ord, at du uden bekymring kan lade dine lyskæder og anden julebelysning være tændt lige så lang tid, du ønsker. Det mindre energiforbrug betyder som en bonus også, at du med valget af LED-belysning er med til at passe godt på miljøet.

Synes du - ligesom os - at stearinlys er et must have, når der skal julehygges? Men er du nervøs på grund af brandfaren, eller ønsker du ikke at sode dine vægge og gardiner til? Så anbefaler vi, at du tager et kig på vores LED-stearinlys. De har været igennem en rivende udvikling, og derfor tør vi godt sige, at de nu uden problemer kan erstatte de traditionelle stearinlys i hjemmet. Mange af vores LED-stearinlys er produceret i ægte stearin, og flere af modellerne har væger, der blafrer ligesom ved klassiske stearinlys. Desuden udskiller de ikke giftige stoffer og brænder ikke ud. Du kan endda vælge modeller med indbygget timer, så du kan indstille lyset til at slukke på et bestemt tidspunkt.

Kundeanmeldelser

Det siger vores kunder om os

Enkelt og nem hjemmeside og 1-2 dages levetid og er vild med mit køb!

KAN VARMT ANBEFALE Luxer.dk!!!
Oliver Frøsig
18. August 2020
Lynhurtig levering. God kvalitet. Jeg har ikke fortrudt købet hos luxer. 👍
Camilla Ludvigsen
6. Oktober 2022
Super hurtig betjening
Allan
27. August 2020
Se alle vores anmeldelser på Trustpilot