Baroni Pendel - Ø35
 • Baroni Pendel - Ø35
DankortVisaMobilePayMastercardMaestroJCBBankoverførselFakturaAmerican ExpressDiners

Baroni Pendel - Ø35 - Halo Design

Halo Design - Ref.: 5703638405838
1.275 Kr
Se lige denne perle af en pendel fra Halo Design. Det stringente design overlader ikke noget til fantasien, og det er heller ikke nødvendigt. Baroni pendlen er nemlig super flot at se på i al sin enkelthed. Det opalfarvede glas dominerer designet, og selvom glasset er solidt og holdbart, tilfører det pendlen et element af noget skrøbeligt og fint. Du kan med ro investere i denne pendel fra Halo Design og vide, at du her har valgt en lampe i et tidløst design, der vil være flot mange år frem.
Leveringstid: 1-2 hverdage

Baroni pendlen er uden tvivl kommet for at blive. Det tidløse design betyder, at lampen passer flot ind mange steder og også vil være populær om lang tid, når tidens trends har ændret sig. Materialerne er holdbare, og det opalfarvede glas har en flot effekt, når du tænder lampen. Lyset spredes nemlig godt i rummet, når det trænger igennem glasset. 

Baroni Pendel leveres uden lyskilde

Denne pendel fra Halo Design leveres uden pære, hvilket gør at du selv kan vælge den pære der passer bedst til rummet og til din personlige smag.

Baroni Pendel benytter 2 stk. G9 på max 18w - og med en G9 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Når du skal vælge pære til din Baroni Pendel, skal du overveje hvilket lys du ønsker og hvad dit behov er. Tag stilling til hvor kraftigt lyset skal være og hvilken farvetemperatur der matcher det rum hvor din pendel skal placeres. Overvej også om lyset i din nye Halo Design lampe skal kunne dæmpes.
På den måde kan din pendel opfylde forskellige behov i forskellige situationer. F.eks kan din Baroni lampe give et dæmpet lys til den hyggelige middag, lidt ekstra lys til læsning af avisen eller et godt kraftigt lys til rengøringen.

Har du ikke en dæmperkontakt kan du f.eks vælge en pære med 3-step dæmpning, der kan dæmpe din Baroni Pendel via en almindelig tænd/sluk kontakt.

Specifikationer:

MærkeHalo Design
MaterialeGlas, Metal
FarveOpal
Fatning2 x G9
Diameter35cm
Højde23,5 cm
LyskildeMax 18W
DæmpbarAfhænger af lyskilde
LysdæmpereMedfølger ikke
Spænding230 VAC
Ledning2 meter transparent
 • local_shippingFri fragt

  På alle køb over 799 Kr

 • Vi er E-mærketE-mærket

  Din garanti som kunde

 • lockSikker betaling

  Al data krypteres

 • starsTrustpilot score: 4,7

  Se anmeldelser her